Voorbeelden

Klanten vertellen


BootsmaDeRouwe Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Haarlem. Zij zijn gespecialiseerd in familierecht, scheidingsrecht en mediation (bemiddeling).

Wij hebben het te druk om onze AdWords campagne zelf te beheren. Voor een laag vast maandelijks bedrag weet ik dat wij in de regio Haarlem goed gevonden worden. Ik ontvang maandelijks een duidelijke rapportage en als wij vragen hebben kunnen we altijd terecht.

Tineke de Rouwe, BootsmaDeRouwe Advocaten

BootsmaDeRouwe Advocaten is klant sinds 2007.


Met jouw trouwambtenaar kunnen mensen zelf een trouwambtenaar inhuren voor de ceremonie in Nederland of buitenland.

“Mijn accountant gaf de tip om met AdWords aan de slag te gaan. Vanaf de start van de campagne, begin 2011, ontvang ik wekelijks aanvragen via de telefoon en de website.”

Marijke Plas, jouw trouwambtenaar

De totale kosten van deze AdWords campagne voor jouw trouwambtenaar bedragen 289 Euro per maand. Voor dit bedrag zijn klikken bij Google ingekocht, wordt de campagne geoptimaliseerd en is jouw trouwambtenaar maandelijks op de hoogte van de campagne prestaties.


René van den Broek Party-Catering uit Den Haag heeft buffetten met diverse thema’s. De cateraar is actief in Den Haag en omgeving.

Wij hadden onze AdWords campagne eerst aan een ander AdWords bureau uitbesteed. Daar kwam nauwelijks iets uit. Nu ontvangen we regelmatig aanvragen via de website en de telefoon. Daarnaast ontvangen wij advies over de website en advies over resultaatmeting.

René van den Broek, René van den Broek Party-Catering

René van den Broek Party-Catering is klant sinds 2011.

 

 

Bel voor informatie of een vrijblijvende afspraak
023 - 7009 732 of plan online uw afspraak.