Anders dan anderen

Volledige openheid

U krijgt uw eigen Google AdWords account login, u kunt dus op elk moment zelf zien wat de stand van zaken is. U heeft dus volledig inzicht in de aan Google betaalde klikken. Wij ontvangen geen vergoedingen en bonussen van Google. Mocht u na een bepaalde periode besluiten om toch de relatie te beƫindigen dan blijft u eigenaar van het AdWords account en de voor u gemaakte campagne.

Flexibel

U kunt ervoor kiezen om alleen in een bepaalde regio te adverteren. Bijvoorbeeld een straal rondom uw vestiging. U kunt tijdelijk uw budget wijzigen en zelfs de campagnes even onderbreken als dat zo uitkomt. Een e-mail of een telefoontje naar uw contactpersoon en de wijziging wordt binnen 24 uur doorgevoerd. We kunnen conversies (bijvoorbeeld leads via contactformulier of telefoontjes) meten zonder dat we een speciale schil over uw website hoeven plaatsen, u kunt dus gewoon gebruik maken van uw bestaande website.

Goedkoop

We hebben geen duur kantoor en/of dure consultants. We werken bij voorkeur met jonge mensen die wij zelf opleiden. We maken gebruik van diverse templates en tools. Hierdoor kunnen we in vergelijking met andere bureaus veel tijd besteden aan het optimaliseren van Google AdWords campagnes.

Specialist

Google AdWords is complex. Om alle ontwikkelingen goed te kunnen blijven volgen hebben wij besloten om ons volledig te specialiseren in Google AdWords. Onze specialisten doen de hele dag niet anders dan het opzetten en optimaliseren van Google AdWords campagnes. En dat komt ten goede van de kwaliteit. Volgens de richtlijnen van Google scoren wij dan ook veel hoger dan het gemiddelde van onze collega partners.

Bel voor informatie of een vrijblijvende afspraak
023 - 7009 732 of plan online uw afspraak.